logovizitnisАко сте хитър и ловък предприемач, то със сигурност знаете как трябва да изглеждат вашите визитни картички. Разбира се, те трябва да съчетават компонентите: атрактивна визия, присъствие на лого и добре поднесено съдържание, което да грабне клиентите. Ако успеете да създадете такъв тип рекламен материал със сигурност, ще получите достатъчно продажби на продукт или услуга.

Обикновено хората нямат кой знае какви дизайнерски заложби и се хвърлят на първия срещнат шаблон наподобяващ черно-бяло картонче с името на фирмата и телефона ви. Последното обаче няма почти никаква стойност и едва ли ще бъде ефикасно за презентиране на бизнес или занаят. Всичко това са достатъчни причини да потърсите съдействие от рекламно студио www.g-print.euза изработка на така наречените умни визитки.

Екип от дизайнери, ще изработят най-добрите визитни картички със специален маркетингов подход. Използват се богат набор от красиви шрифтове, асоциират се цветове с тези на логото ви, вмества се слогана на фирмата и накрая имате отличен продукт, който е готов за приложение.

Умните визитки са много вървежни и поради тази причина е добре да направите по-голям тираж. 1000 бройки като за начало са норма, но ако разполагате с повече финансови средства ви препоръчвам поне 5000 картички, които да раздадете на близки, роднини, партньори и случайно срещнати хора на репа за вестници, в заведението или киното.

Печатницата на G Print подхожда умно към всички рекламни материали, защото ние знаем колко важно е да стигнем до душата на клиентите.  Предлагаме ви ниски цени и висококачествена изработка на визитни картички, флаери, брошури и фирмени календари.

Студиото се намира в София на ул. Велчо Атанасов номер 9, където печатим горе споменатите материали. Можете да направите поръчка по интернет чрез имейл info@g-print.euочакваме ви по всяко време на денонощието и ви желаем всичко хубаво!

Pin It