primerene stol na budeshteto

Стол на бъдещето, снимка: newtek.com

Живеем в ерата на новостите, иновациите, креативните решения.
Какво да очакваме в новите столове през 2020 година, ще разгледаме в тази статия.

Бъдещето определено е в устройствата, контролиращи мозъкът и подобряващи паметта, както и останалите свойства на човекът.

И така, как си представяме ние столът на 2020 година – време е да разберете.

Представяме си го по следния начин:
Стол с интегрирани компютри, датчици, определящи и следящи за състоянието ни в реално време. Навигатор ни съобщава как трябва да седим, виртуален помощник ни дава препоръки как да ползваме столът, така че човешкото тяло да бъде в най-оптимално положение, удобно за работа.

Успоредно с това редица модули ще подобряват мозъчната дейност, успоредно с което ще може и да се върши по-добре работата.

Материалите, от които се очаква да бъдат направени столовете ще са с мемори ефект, с опция да помнят формата на човешкото тяло на повече от един брой служители.

Персонализация на стола спрямо желанието и нуждите – в случай, че имате любима музика, вградени говорители, произвещащи перфектен, кристален звук, ще могат да помагат да се отпуснете по време на паузите с релаксираща музика.

Всичко ще работи с мобилно приложение, чрез което да следите статусът си.

Но! Стига сме говорили за бъдещето, време е да разгледате най-добрите офис столове, предлагани към момента на пазара в България. Най-добрият каталог със столове за нас си остава Sedni.bg

Pin It