choveshkiq mozuk
Страхотни и вкусни предложения за бистър ум и слънчево настроение!

Умората и стреса на работното място, подкрепени от липсата на достатъчно сън хвърлят едно повече от негативно отражение върху общото ни здравословно състояние и настроение, разбира се.

В резултат на всичко това се чувстваме демотивирани, не успяваме да се концентрираме, а непрекъснатата ни начумерена физиономия действа отблъскващо на хората около нас.

Върнете си свежестта, бодрото настроение и лъчезарната усмивка, дарявайки организма си с есенциални хранителни вещества, действащи благотворно върху мозъчната дейност!

Шепа орехови ядки..за бодър ум

Кой не е чувал за така изключителното въздействие на любимите ни орехови ядки върху мозъчната активност? Освен завладяващи с отличните си вкусови качества, орехите представляват богат източник на омега 3-мастни киселини, грижещи за нормалното функциониране на мозъчните мембрани.

Настрана от това, в полезните ядки е скрито съкровище от есенциални вещества като витамини и минерали, спомагащи за поддържането на крепко здраве и перфектна физическа форма!

„От любов към боровинките“
Незаменим плод, известен с широкия си набор от здравословни ползи, чието пренебрегване би означавало нищо друго освен непростима грешка! Любимите ни боровинки представляват най-силният натурален антиоксидант в природата, криящ неподозирани ползи за здравето ни.

Освен известни с невероятното си положително въздействие върху мозъчната дейност, подобрявайки едновременно паметта и повишавайки ефективността на мозъчните сигнали, боровинките още се смятат за страхотни съюзници в борбата с наднорменото тегло!

„Дарете сетивата с парченца натурален шоколад“

Ех, и това, ако не е черешката на тортата..

Няма смисъл от преструвки – сладките изделия, особено невъобразимо вкусният шоколад, към който сякаш сме развили дълбока привързаност, може би представляват най-бързо стимулиращите хранителни изделия, които успяват да ни вдигнат на крака в края на работния ден за секунди! Каквото и да си говорим, захарта действа толкова ободряващо и освежаващо, колкото навярно и няколко подсладени кафета, изпити на екс рано сутрин!

Естествено, в случай, че следвате по-здравословен режим на хранене ви препоръчвам да заложите на натуралния шоколад, за да не се чувствате гузни от хапването на няколко парченца от разкошния и незаменим десерт!

Автор на публикацията: http:webselo.com

Pin It