Знаете ли, че музиката има свойството да подобри тонуса, да подобри концентрацията и да подобри работоспособността на човешкия мозкък?
silata na muzikata
Някой от Вас сигурно ще проявят скептицизъм, но това наистина е факт. В тази статия ще Ви споделя малко наблюдения, тъй като от известно време слушам само такава музика, и ще споделя мнения за това, как се чувствам.

Също така не знаех, че съществува музикално произведение, което слушайки го, подобрява настроението, подобрява и паметта и помага да уча – примерно.

Списък с избрани музикални произведения, които можете да чуете директно онлайн, има ето тук:

http://www.mp3sfinder.com/player/brain_music_study_focus_concentrate_help_you_work_fast_128.mp3/brain-music-study-focus-concentrate-help-you-work-fast.html

Предполагам, че много хора са изпадали в творческа дупка, в състояние, в което не им се прави нищо! Именно подобна музика е в състояние да повдигне духът, да Ви “вдигне”.

Статията е предназначена за хора, които работят предимно работа, в която се изисква креативизъз, за хора, които се занимават с изкуство, с уеб, програмисти, компютърни специалисти и други.

Снимка: catawbapioneer.com

 

Pin It