Магазините предлагат огромен асортимент от тези изискани изделия и понякога се чудим какво от всичкото това великолепие да изберем. Още повече, че красивото бельо е едно от най-разпространените оръжия на жените, които не жалят пари да поглезят с него себе си и своя любим.umna_jena

То е неотменна част от дамския тоалет. Крие много тайни, носи чувствени преживявания. Формите и цветовете са така разнообразни и непредсказуеми, както и самата жена, отразява вътрешния свят, характера и настроението на своята собственичка. А разнообразните елементи от коприна и дантела карат мъжете да рисуват в ума си скритите от тях части на женското тяло, което ги възбужда повече, отколкото просто разкритите женски прелести. Затова болшинството дами се отнасят към избора на бельо много внимателно и претенциозно.

Материалът, от който трябва да са изработени тези деликатни изделия трябва да е мек на пипане, да не дразни кожата. Да е памук или коприна. Съблазнителните модели са изработени от скъпи натурални тъкани – коприна и органза, с използвана великолепна дантела и ярки, сочни цветове. Често се използват и контрастни шевове, прибавя се допълнителен разкош с украса от камъни или блестящи елементи.

За да изпълни своята изкушаваща функция, бельото на успялата жена трябва да е умело подбрано по цвят. За жените със смугла кожа са подходящи ярките тонове, нюансите на розово, на морски вълни, на розово-лилаво. За притежателките на светла кожа са идеални пастелните цветове, като прасковено, светло синьо, светло розово, коралово. Черно и бяло са цветове, които пасват на всички. Стилистите отбелязват, че жените, които предпочитат модели в черно, обичат да експериментират, искат да са равноправни в секса, съчетавайки пасивност и активност. Болшинството дами предпочитат неутралния бял цвят, асоцииращ се с невинност.

Освен това се твърди, че не само видът на модела, но и неговия цвят, влияе и върху сексуалното настроение на партньора. Затова за тази цел се избират ярките, привличащи вниманието изделия. Чудесно изглежда комбинацията на дантела с въздушни тъкани, като фаворити са нюансите на червено и черно.

Pin It