komputri-vtora-upotrebaРазумен ли е изборът да закупим компютър втора ръка, или все още страдаме от комплекси, че новото си е ново? Често си задаваме въпроси от типа на: Какъв компютър да си купя – чисто нов с по-слаби параметри или втора употреба, но с по-добри параметри?  Какво е важно да споменем за компютрите втора употреба? Това, че всички търговци ги дават с гаранция. На първо място това е важно, тъй като ние не сме много доверчиви и винаги си мислим, че ще ни преметнат.

Гаранцията най-често бива 3 и 6 месеца, което от своя страна е достатъчно време за тестване на всички компоненти на компютърната конфигурация.

Без значение каква марка лаптоп или компютър търсите – Dell™, HP™, Fujitsu-Siemens™, Sony™, NEC™, IBM™/LENOVO™ или други, важно е да знаете, че в магазин Соколец 50 можете да намерите качествени продукти на наистина изгодни цени.

По отношение на гаранцията – можете да бъдете спокойни и да разчитате на лоялност и на професионално отношение.

Достатъчно е да позвъните на GSM 0885 071519 или да посетите сайта www.sokolec50.com от където да направите поръчка.

Функцията “Бърза поръчка” ще Ви помогне лесно и бързо да направите чекаут.

И така, ако сте наясно какво търсите, имате определен бюджет, който е ограничен, това е решението.

По никакъв начин не Ви съветваме да взимате кредити за скъпи лаптопи, при положение, че с малко пари можете да се сдобиете с машинка, която работи прилично.

Например, всички знаем, че компютри с процесор Intel Core I7 или I5 вдигат цената с около 100 – 200 лева,  а в този случай, за около 400 лева може да се намери компютър с core i3 и други добри параметри.

В обобщение, не бива да се тревожите за техниката, че е втора употреба, тъй като в повечето случаи тя е неразличима от нова. Достатъчно е да си харесате правилния модел, да го тествате, преди да го закупите и работата Ви ще се превърне в наслада.

 

Pin It