bezjichni slushalki
Кратко резюме на предимствата на безжичните малки слушалки тип “тапи”
Безжичните Блутут слушалки дават на потребителя повече възможност за движение. Това важи с особена сила за тези, които се занимават със спорт: фитнес, джогинг, колоездене, скуош или трекинг. Няма излишни кабели, които да се омотават и да дърпат ухото ти. Имаш пълна свобода на движение и ще можеш да тренираш с усърдие и размах, като същевременно се наслаждаваш на добър звук и любимата си музика. Смарт Дивайсес дава голяма червена точка за безжичните слушалки за употреба по време на спорт или пътуване. С една дума – несравнимо малки и удобни!

Wireless Блутут (Bluetooth) слушалките са идеални за бърза и качествена комуникация между смарт устройства. Не е нужна конфигурация на wi-fi или други времеемки настройки, свързването става лесно с всички устройства, които имат блутут технолигия – на практика всички съвременни смартфони, таблети, компютри, смарт телевизори. Бързо и удобно, в рамките на секунди и вече сте свързани с източника!

Трето предимство е, че новите модели имат вграден микрофон и контролери за звука. Знаеш колко е досадно да търсиш как да намалиш звука си с копчето по кабела. Това отива в историята ☺. Вече управляваш музиката си директно от устройството, разговаряш по телефона с едно натискане на мултифунционалния бутон на слушалките. Каква лекота!

Екипът ни с радост установи още едно преимущество: вече има и водоустойчиви модели! Не е ли уникално?! Неподвластни на метеорологичните условия тези слушалки ще работят и при влага или при мъгла. Водните капчици няма да проникват в тях и те ще останат невредими. Ако спортуваш активно и се потиш повече, отново тези слушалки няма да те подведат.

Качество на звука
Принципно звукът през Bluetooth не е толкова кристален, колкото когато идва по кабел. Това има своето обяснение и е съвсем нормално. Блутут (Bluetooth) технологията използва съвсем различен начин на пренос на данни и компресиране. Според нашите наблюдения, производителите използват по-често 4 и 4.1 версиите на Блутут (Bluetooth) технологията, вместо 4.2, в която преноса на данни е по-бърз и обема им е по-голям. 4.2 е много по-добра за много функции през блутут, но не и за безжични слушалки. Причината е следната: за истински безжичните слушалки е по-добре да се използва малко по-бавен трансфер на данни, за да има по-добър звук и по-качествена връзка между слушалките и източника. Технологията блутут (Bluetooth) 5 има много нови характеристики и фунции, които може бе ще оптимизират още качеството на аудиото, но според нашите източници сред производителите, тя няма да бъде достъпна поне в близките 6 месеца, а може би и повече. Що се отнася до допълнителни подобрения за качеството на аудиото, различните производители използват различни технологии за подобряване на качеството на звука, намаляването на околния шум при разговори и оптимизират качеството и при музиката : цифрово подобрение на звука, технологиите Apt-X Codec, CVC6 и други, които изчистват външни шумове и несъвършенства на сигнала и звукът става аналогичен на кабелните слушалки. В резюме, истински безжичните слушалки предлагат добра и стабилна връзка с устройството и качествен стерео звук, напълно приемлив за всеки нормален потребител. Може би заклетите фенове на некомпресираната музика ще намерят недостатъци в саунда, но дори и те ще могат да говорят удобно по телефона, докато се движат.

Повече “умни устройства” можете да откриете на адрес: https://smartdevicess.com/

Pin It